"Mituitorul" lui Fatuloiu, pus in libertate de instanta

Postat la 09 februarie 2011 26 afişări

Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, cercetarea in stare de libertate a omului de afaceri galatean Catalin Chelu - cel care ar fi incercat mituirea secretarului de stat in MAI, Dan Fatuloiu -, precum si a celorlalti trei acuzati din dosar.

Decizia tribunalului - care vine dupa ce in urma cu o zi a fost audiat chestorul Fatuloiu - poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. In acest proces, Catalin Chelu este judecat pentru dare de mita si cumparare de influenta. Ceilalti trei apropiati ai sai, Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, sunt judecati pentru complicitate la dare de mita.

In dosarul "mita la MAI", Chelu este acuzat ca, din august si pana in 12 noiembrie 2010, "i-a promis chestorului-sef Dan Valentin Fatuloiu" suma de un milion de euro. In schimbul banilor, Fatuloiu - care, potrivit procurorilor DNA, a fost "denuntator" in acest dosar - trebuia ca, in calitatea sa de secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), sa "indeplineasca acte contrare indatoririlor de serviciu, respectiv sa stopeze prelucrarea in sistem integrat a informatiilor din dosarele penale avand ca obiect infractiuni comise de catre Chelu Catalin Constantin si persoanele apropiate acestuia".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
mita,
Fatuloiu,
Chelu
/actualitate/mituitorul-lui-fatuloiu-pus-in-libertate-de-instanta-7969061
7969061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.