Mitingul de protest de la Parlament s-a incheiat. Votarea motiunii e in toi

Postat la 15 iunie 2010 14 afişări

Mitingul de protest de la Parlament s-a terminat in jurul orei 15.30, dupa ce ultimii 200-300 de manifestanti au eliberat Bulevardul Natiunilor Unite si au plecat catre case, la indemnul liderului BNS, Dumitru Costin.

Reprezenantii Blocului National Sindical (BNS) au fost ultimii dintre manifestanti care se mai aflau in fata intrarii in Parlament dinspre Parcul Izvor.

Dumitru Costin li s-a adresat manifestantilor de la o tribuna amenajata pe trotuarul din fata Palatului Parlamentului. El i-a asigurat pe colegii sai ca, in cazul unui vot in Parlament care nu le satisface dorintele, protestele de strada vor continua si in zilele urmatoare.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dumitru Costin,
miting,
incheiere,
actualitate
/actualitate/mitingul-de-protest-de-la-parlament-s-a-incheiat-votarea-motiunii-e-in-toi-6422894
6422894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.