Miss World 2010 - Alexandria Mills din SUA

Postat la 31 octombrie 2010 13 afişări

Alexandria Mills, reprezentanta Statelor Unite ale Americii, a castigat, sambata, titlul de Miss World 2010, situandu-se inaintea a peste 100 de candidate, in cadrul unui concurs organizat in statiunea balneara Sanya din insula tropicala chineza Hainan, informeaza linternaute.com.

Castigatoarea, o blonda cu ochi albastri in varsta de 18 ani, a izbucnit in lacrimi in momentul in care fosta Miss World, Kaiane Aldorino, originara din teritoriul britanic Gibraltar, i-a pus pe frunte coroana invingatoarei si a condus-o catre un tron in forma unei pietre de diamant, special conceput pentru cea de-a 60-a editie a acestui concurs de frumusete, urmarit in fiecare an de peste un miliard de telespectatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/miss-world-2010-alexandria-mills-din-sua-7635274
7635274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.