Mircea Toader, despre românii morţi în frig: Unul era în maşină, restul au băut şi au adormit acolo

Postat la 14 februarie 2012 35 afişări

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni seară, referindu-se la românii morţi în ultima perioadă din cauza frigului, că doar unul dintre aceştia a decedat în maşină, iar restul "a băut şi a dormit acolo".

El a făcut aceste declaraţii, într-o emisiune la Realitatea TV, în contextul discuţiilor despre modul în care autorităţile au intervenit pentru deszăpeziri. "Din 80 de oameni sau 64 câţi au murit (...) unul singur a murit în maşină, restul a murit şi a adormit acolo", a spus Toader. UIterior, la o altă televiziune, el a declarat că singurul lucru pe care l-a spus a fost că printre cei morţi au fost şi oameni ieşiţi de la cârciumi. "Eu am spus ca înte cei 70 şi ceva de morţi au fost şi oameni pe care i-a găsit la marginea drumului, ieşind din cârciumi", a spus Toader.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
mircea toader,
victime,
ger
/actualitate/mircea-toader-despre-romanii-morti-in-frig-unul-era-in-masina-restul-au-baut-si-au-adormit-acolo-9233908
9233908
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.