Mircea Albulescu: Sergiu Nicolaescu a fost toată viaţa lui un câştigător

Postat la 03 ianuarie 2013 14 afişări

Actorul Mircea Albulescu îşi aminteşte atât de de profesionistul, cât şi de omul Sergiu Nicolaescu, despre care spune că a fost "un câştigător" şi, mai mult decât atât, "un om minunat".

"Îmi este greu să răscolesc prin amintiri în aceste momente, dar tot ce pot să spun acum este că Sergiu Nicolaescu a fost un om minunat, un meseriaş minunat, un coleg minunat şi, din păcate, în această dimineaţă a pierdut una dintre puţinele lui lupte, pentru că, toată viaţa lui a fost un câştigător. Dumnezeu să-l odihnească!", a spus actorul. "Am început colaborarea cu Sergiu Nicolaescu în primul lingmetraj realizat de acesta, "Dacii" şi am continuat să colaborăm de-a lungul anilor", a continuat acesta. Cineastul Sergiu Nicolaescu, decedat joi, la vârsta de 82 de ani, a strâns, la capătul unei cariere de peste 40 de ani, o colecţie impresionantă de peste 60 de filme în care a îmbrăcat, pe rând sau, uneori, chiar în acelaşi timp, haina de regizor, scenarist şi actor, cu o abilitate neobişnuită.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-albulescu-sergiu-nicolaescu-a-fost-toata-viata-lui-un-castigator-10424629
10424629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.