Ministrul ungar al Apărării, rănit într-un accident rutier

Postat la 20 septembrie 2013 32 afişări

Ministrul ungar al Apărării Csaba Hende se află în stare stabilă, după ce a fost transportat cu elicopterul la spital, în urma unui accident rutier în care a fost implicat joi în nordul Ungariei, a declarat la spital un ofiţer din cadrul Centrului pentru Sănătate al Armatei.

Ministrul ungar al Apărării, rănit într-un accident rutier

 Ministrul a suferit o fractură la nivelul umărului drept şi a fost internat la Spitalul Armatei din Budapesta pentru examinări suplimentare, a declarat generalul de brigadă Istvan Szabo pentru jurnalişti.

Cealaltă persoană rănită în accident este şoferul celeilalte maşini implicate în accident. Tânărul a fost rănit la nivelul abdomenului şi a fost, de asemenea, internat la spital. Starea sa este stabilă, a precizat Szabo.

Accidentul s-a produs pe drumul 2122, între Szecseny şi Holloko, în jurul orei locale 17.00 (18.00, ora României), potrivit serviciului de presă al Ministerului Apărării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-ungar-al-apararii-ranit-intr-un-accident-rutier-11363539
11363539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.