Ministrul sârb de Externe susţine că Uniunea Europeană va dispărea treptat dacă nu se va extinde

Postat la 14 septembrie 2017 177 afişări

Extinderea Uniunii Europene este un remediu esenţial pentru această organizaţie, iar dacă Bruxelles-ul va abandona această politică UE va dispărea treptat, a declarat joi vicepremierul şi ministrul de Externe sârb Ivica Dacic, relatează site-ul agenţiei Tass.

Ministrul sârb de Externe susţine că Uniunea Europeană va dispărea treptat dacă nu se va extinde

"Uniunea Europeană va continua să se extindă sau va dispărea treptat", a spus Dacic, comentând remarcile făcute de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care a spus că UE nu se va extinde până în 2019.

Şeful diplomaţiei de la Belgrad a precizat că Serbia se află într-o poziţie dificilă în privinţa relaţiilor cu Rusia şi cu SUA, din cauza situaţiei internaţionale actuale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.