Cel mai mare proprietar român de mall-uri vrea să cucerească Bucureştiul

Postat la 14 septembrie 2017 9031 afişări

Omul de afaceri Iulian Dascălu a preluat câteva clădiri secundare ale complexului expoziţional Romexpo din Bucureşti în schimbul sumei de trei milioane de euro, printr-un contract de asociere între Romexpo şi compania Stoneberg, care face parte din grupul Iulius, fondat de Iulian Dascălu.

Cel mai mare proprietar român de mall-uri vrea să cucerească Bucureştiul

Potrivit Monitorului Oficial, clădirile au fost înstrăinate de Romexpo în vederea demolării. „Nu dorim să facem niciun comentariu“, au răspuns repre­zentanţii Iulius Group la solicitarea ZF.

Prin această achiziţie, Iulian Dascălu face prima sa mişcare pe piaţa imobiliară din Bucureşti, portofoliul său fiind distribuit în mai multe oraşe din ţară, cu excepţia Capitalei. Intrarea sa pe piaţa de real-estate din Bucureşti ar aduce o nouă companie locală în prim-planul dezvoltărilor imobiliare din Capitală, unde cele mai multe proiecte au ca dezvoltatori companii străine.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.