Scandal, provocat într-un BAR de şeful unui inspectorat şcolar. Ce l-a deranjat cand i-a fost adusă nota de plată

Postat la 13 septembrie 2017 147 afişări

Şeful Inspectoratului Şcolar din Brăila este acuzat că a lovit angajata unui bar, în timp ce se afla pe faleza Dunării, poliţiştii deschizând un dosar de cercetare penală în acest caz. Gheorghiţă Dan confirmă incidentul şi spune că a fost deranjat de faptul că nota de plată i-a adus-o bucătăreasa.

Scandal, provocat într-un BAR de şeful unui inspectorat şcolar. Ce l-a deranjat cand i-a fost adusă nota de plată

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Laura Dan, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că se efectuează cercetări după ce o femeie, angajata unui bar din oraş, a reclamat că un bărbat care a refuzat să părăsească localul a provocat un scandal.

„Pe data de 9 septembrie, la ora 1.00 noaptea am fost sesizaţi de o femeie în vârstă de 42 de ani, angajată a unei terase din municipiul Brăila, că un bărbat a provocat scandal şi refuză să părăsească localul. Imediat la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti. Agenţii au identificat un bărbat de 37 de ani care ar fi lovit un alt bărbat de 50 de ani. În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Cercetările continuă”, a declarat Laura Dan.

Surse apropiate anchetei susţin că cel care a provocat scandalul a fost inspectorul şcolar general, Gheorghiţă Dan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bar,
nota,
plati,
sef,
provocare,
scandal,
acuzatii,
angajata,
braila,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.