Ministrul Finanţelor Publice nu ştie care este valoarea ratelor sale bancare lunare. Le vrea totuşi mai mici

Postat la 23 martie 2019 82 afişări

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, nu a ştiut, vineri, să spună care este valoarea propriilor rate pe care le achită lunar la bănci, în contextul reducerii ratelor la creditele bancare.

Ministrul Finanţelor Publice nu ştie care este valoarea ratelor sale bancare lunare. Le vrea totuşi mai mici

„Se plătesc în lei, la cursul zilei”, a răspuns Eugen Teodorovici, în cadrul unor declaraţii de presă, întrebat dacă îşi achită ratele la cele două credite în lei sau în valută. „Unul este luat în lei şi altul în euro, că aşa a fost în 2007, când le-am luat.”

Ministrul Finanţelor a susţinut că nu s-a gândit la scăderea propriilor rate, în momentul în care a acceptat modificări la ROBOR, la fel ca în 2015, când a fost amnistia fiscală pentru persoanele fizice, dar nu a aplicat pentru această măsură.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rate,
refuz,
achitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.