Ministrul Finanţelor: Guvernul vrea să mai încheie cu FMI un acord preventiv de doi ani, pentru 2013-2015

Postat la 25 iulie 2012 10 afişări

Guvernul intenţionează să încheie cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) un nou acord de tip preventiv, probabil cu o durată tot de doi ani, pentru perioada 2013-2015, a declarat, la Guvern, ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

"Este prematur să vorbim acum despre sume, dar importantă este decizia de natură strategică vizând un termen mediu. Vorbim de un acord care probabil va fi tot pe doi ani, 2013-2015", a spus Georgescu. Declaraţia a fost făcută cu doar câteva zile înainte ca delegaţia comună FMI, CE şi banca Mondială să vină la Bucureşti pentru a discuta cea de-a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut, având pe ordinea de zi negocierea mai multor măsuri fiscale propuse de Guernul Ponta şi analizarea proiectului de buget pentru 2013.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
finante,
fmi,
acord preventiv
/actualitate/ministrul-finantelor-guvernul-vrea-sa-mai-incheie-cu-fmi-un-acord-preventiv-de-doi-ani-pentru-2013-2015-9902472
9902472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.