Ministrul Finanţelor a numit un director de la o firmă de jocuri de noroc la conducerea Loteriei Române

Postat la 04 iulie 2012 23 afişări

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu, l-a numit pe Dan-Alexandru Ghiţă, fost director de vânzări la firma Galaxy Games, în funcţia de director general al companiei Loteria Română, în locul lui Gheorghe Benea.

Ghiţă va prelua şi conducerea Consiliului de Administraţie al Loteriei, se arată într-un comunicat al companiei de stat. Potrivit profilului său de pe situl LinkedIn, Ghiţă a fost din 2007 până în prezent director de vânzări la firma Galaxy Games. "Sper ca prin numirea mea să vin în sprijinul Loteriei Române cu toată experienţa acumulată pe piaţa jocurilor de noroc din ţara noastră, începând cu anul 1998", a declarat Ghiţă în comunicat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-finantelor-a-numit-un-director-de-la-o-firma-de-jocuri-de-noroc-la-conducerea-loteriei-romane-9812335
9812335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.