Ministrul Fenechiu propune o zonă specială pentru taxiuri la comandă

Autor: Ioan Dornescu Postat la 30 ianuarie 2013 23 afişări

Asasinarea unei studente japoneze care luase un taxi din aeroportul Otopeni, în august 2012, avea să readucă la lumină gravele nereguli ce se petrec în activitatea de taximetrie la principala poartă de intrare şi ieşire din ţară. La şase luni de atunci o parte dintre probleme sunt pe cale de a se rezolva.

Ministerul Transporturilor intenţionează să facă un prim pas pentru rezolvarea situaţiei taxiurilor de la aeroportul Otopeni, după mai bine de cinci luni de când o studentă japoneză a fost ucisă de un taximetrist care a acostat-o în aeroport: în luna februarie, pe aeroportul Otopeni va fi amenajată o zonă destinată taxiurilor la comandă, unde vor fi montate telefoane pentru apeluri gratuite către companiile de profil. În ultimele luni, ZF a scris o serie de articole prin care a tras semnale de alarmă vizavi de situaţia taximetriştilor care practică tarife maximale pentru pasagerii care vor să ajungă de la aeroport în oraş.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-fenechiu-propune-o-zona-speciala-pentru-taxiuri-la-comanda-10529681
10529681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.