Ministrul Eugen Teodorovici porneşte un nou asalt cu ANAF-ul. Cine a intrat în vizor de această dată

Postat la 19 februarie 2019 140 afişări

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat, duminică seara, că vor continuat verificările Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) pe marile companii şi cele mijlocii, iar principalul obiectiv îl reprezintă transferul profitului.

Ministrul Eugen Teodorovici porneşte un nou asalt cu ANAF-ul. Cine a intrat în vizor de această dată

„Verificările (ANAF - n.red.) vor continua în special pe companiile mari şi mijlocii. Ne vom uita, cu precădere, la felul în care profitul se transferă în afara ţării”, a afirmat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

 

Transferul profiturilor, inclusiv şi preţurile de transfer, după cum reiese din declaraţia ministrului Finanţelor, va fi analizat, pentru că pot ascunde „foarte multe situaţii incorecte” faţă de România.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
asalt,
intrare,
ministru

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.