Ministrul Educaţiei: Proiectul privind noile manuale va fi lansat miercuri în dezbatere publică

Postat la 21 mai 2013 24 afişări

Proiectul privind metodologia pentru noile manuale şi calendarul pentru schimbarea acestora va fi lansat miercuri în dezbatere publică, a anunţat, marţi, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

Ministrul Educaţiei: Proiectul privind noile manuale va fi lansat miercuri în dezbatere publică

 Ministrul Educaţiei a spus că, probabil, actul normativ va fi aprobat la 1 iunie.

Remus Pricopie declara, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru MEDIAFAX, că schimbarea manualelor se va încheia în 2017, metodologia privind noile cărţi şcolare şi calendarul înlocuirii acestora urmând să fie supuse dezbaterii publice.

"Săptămâna viitoare vom supune dezbaterii publice metodologia privind noile manunale, plus componenta digitală, şi calendarul pentru schimbarea acestora. Potrivit calendarului, schimbarea manunalelor este prevăzută să se încheie în 2017", preciza vineri Remus Pricopie.

Potrivit ministrului, din septembrie, copiii vor avea manual în format clasic, pe masă, iar pe pagina de internet manuale.edu.ro vor exista manualele în format digital.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-educatiei-proiectul-privind-noile-manuale-va-fi-lansat-miercuri-in-dezbatere-publica-10891329
10891329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.