Ministrul Dezvoltării: A fost semnat contractul de 500 milioane de euro pentru finanţarea Spitalului regional Iaşi

Autor: Ana Petrescu Postat la 30 decembrie 2019 49 afişări

Ministrul Dezvoltării: A fost semnat contractul de 500 milioane de euro pentru finanţarea Spitalului regional Iaşi

Ministrul Dezvoltării Ion Ştefan a anunţat, luni, că a fost semnat contractul de finanţare a Spitalului regional Iaşi, în valoare de circa 500 milioane euro. El a precizat că, în prima parte a anului viitor, vor fi semnate contractele şi pentru celelalte două spitale regionale din Craiova şi Cluj.

„Domnule prim-ministru, vă informăm că Ministerul Lucrărilor Publice a semnat contractul de finanţare a Spitalului regional Iaşi. Primul spital regional din zona Moldovei, cu o valoare de investiţie de aproximativ 500 milioane euro”, a afirmat Ion Ştefan, la începutul şedinţei de luni a Guvernului.

Prin urmare, proiectul Spitalului regional Iaşi va intra în procedurile de licitaţie, a precizat premierul Ludovic Orban.

Ministrul Dezvoltării a adăugat că, în ceea ce priveşte spitalele regionale din Craiova şi Cluj, procedurile sunt în lucru.

„Craiova şi Cluj sunt în lucru şi în prima parte a anului vom fi în situaţia de a semna contractele şi pentru cele două spitale”, a explicat ion Ştefan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital regional,
iaşi,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.