Ministrul austriac de Interne: Patru morţi şi zeci de răniţi în atacul terorist din Viena

Autor: Mihai Draghici Postat la 03 noiembrie 2020 70 afişări

Patru persoane au fost ucise, iar alte 22 au fost rănite în atacul terorist comis luni seară în centrul oraşului Viena, anunţă ministrul austriac de Interne, Karl Nehammer.

Ministrul austriac de Interne: Patru morţi şi zeci de răniţi în atacul terorist din Viena

"Atacatorul a omorât patru persoane, iar 22 au fost rănite", a declarat Karl Nehammer într-o conferinţă de presă desfăşurată marţi.

Autorul atacului a fost "neutralizat" în nouă minute de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, a precizat ministrul austriac de Interne.

Autorul atacului, un islamist de 20 de ani originar din Macedonia de Nord, a reuşit să înşele sistemul. "Este vorba de eliberarea prematură a unui individ radicalizat", a subliniat ministrul austriac de Interne, admiţând că există deficienţe ale sistemului de securitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
austria,
atentat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.