Ministrii cu credite, nemultumiti ca bancile i-au tratat fara respect

Postat la 24 septembrie 2010 13 afişări

Printre cei peste 7 milioane de clienti care ar fi trebuit sa semneze noi contracte cu bancile, ca urmare a ordonantei ce modifica reglementarile creditelor, se numara si membri ai Guvernului care a emis noua lege. Mai multi dintre ei spun ca nu au fost chemati pentru intocmirea de acte aditionale.

"Marturisesc: pana acum nu m-a anuntat nimeni. Am un credit pentru o masina si mai am un credit pe un card. Ma duc la sfarsitul lunii la Timisoara si ma prezint de buna voie", spune ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. "Nu m-a chemat nimeni sa semnez un nou contract. Nu am o experienta in relatia cu bancile, am doar un credit nesemnificativ", spune Ioan Botis, ministrul muncii.

Exista, totusi si ministri norocosi, care au semnat contracte transparente inca de la inceput. "Trebuie sa recunosc ca banca la care am eu creditul e o banca isteata care stie sa-si pastreze clientii. Nu mai era nevoie sa ma cheme, pentru ca isi reordonase prioritatile inca inainte de decizia BNR", precizeaza Anca Boagiu.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrii-cu-credite-nemultumiti-ca-bancile-i-au-tratat-fara-respect-7414094
7414094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.