Ministerul Transporturilor a dechis traficul pe centura ocolitoare a municipiului Satu Mare

Autor: Ramona Cornea Postat la 08 iulie 2022 48 afişări

Ministerul Transporturilor a dechis traficul pe centura ocolitoare a municipiului Satu Mare

Centura municipiului Satu Mare a fost dată astăzi în trafic. Aceasta are 19,54 km lungime şi cuprinde 10 structuri şi patru noduri rutiere.

Traseul porneşte din partea de sud a oraşului – dinspre drumul naţional DN19A – drumul dinspre Zalău şi continuă spre vest până la DN19 şi DN19A – drumul spre vama Petea spre Ungaria.

Centura ocolitoare este un proiect al CNAIR finanţat prin fonduri europene obţinute în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare, cu o valoare de 304 mil. lei fără TVA.

Contractul pentru centură a fost semnat în 2017 iar în iunie 2018 a fost deschis şantierul cu termenul de execuţie de 18 luni – trebuia finalizat la final de 2019. Contractul a fost semnat cu asocierea italiană Itinera-Collini Lavori.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.