Ministerul Educaţiei: Peste 16.000 de elevi stau acasă în urma închiderii şcolilor din cauza gripei

Autor: Andreea Tobias, Mediafax Postat la 07 februarie 2020 85 afişări

Ministerul Educaţiei: Peste 16.000 de elevi stau acasă în urma închiderii şcolilor din cauza gripei

Peste 16.00 de elevi sunt afectaţi de suspendarea cursurilor, după ce mai multe şcoli şi grădiniţe au fost închise la nivel naţional din cauza îmbolnăvirilor de gripă, anunţă Ministerul Educaţiei, într-o informare de presă. 80 de unităţi şcolare din Bucureşti, închise total sau parţial.

Potrivit Ministerului Educaţiei şi Cercetării, în Bucureşti sunt 5 unităţi de învăţământ închise integral şi 75 de unităţi de învăţământ închise parţial

În judeţul Alba sunt 10 unităţi de învăţământ închise integral şi o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Cluj sunt 7 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Constanţa sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Giurgiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise integral.

De asemenea, în Ialomiţa există 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în Iaşi este 1 unitate de învăţământ închisă integral şi patru unităţi de învăţământ închise parţial, în Ilfov este 1 unitate de învăţământ închisă integral, în Olt este 1 unitate de învăţământ închisă parţial, în Sălaj este 1 unitate de învăţământ închisă parţial, în Sibiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în Suceava sunt tot 2 unităţi de învăţământ închise integral şi şapte unităţi de învăţământ închise parţial, iar în judeţul Teleorman există 1 unitate de învăţământ închisă parţial.

În total, stau acasă 16.063 de elevi din cauza suspendării cursurilor din aceste unităţi de învăţământ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevi,
gripă,
educaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.