Ministerul Educaţiei alocă peste 250 de milioane de euro pentru investiţii în infrastructura şcolară

Postat la 05 decembrie 2017 114 afişări

Ministerul Educaţiei a anunţat, marţi, că vor fi alocate 258 de milioane de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale, autorităţile locale putând să depună proiecte, în perioada 4 ianuarie - 4 mai 2018, pentru a accesa aceste fonduri de reablitare a unităţilor şcolare şi preşcolare.

Ministerul Educaţiei alocă peste 250 de milioane de euro pentru investiţii în infrastructura şcolară

„Venim astăzi cu o veste bună, o veste pe care sistemul de învăţământ preuniversitar o aşteaptă: demarăm modernizarea infrastructurii educaţionale din învăţământul preuniversitar prin proiecte finanţate din fonduri europene. Din perspectiva reformei pe care ne-am asumat-o prin programul de guvernare, optimizarea infrastructurii şcolare este o condiţie eminamente necesară. Iată că facem încă un pas, unul care se adaugă celor făcuţi până acum, prilej pentru mine să-i mulţumesc domnului ministru Marius Nica pentru tot sprijinul acordat”, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Pop.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.