ALTEX deschide încă un magazin şi ajunge la o reţea de 97 de locaţii

Autor: Florin Casota Postat la 05 decembrie 2017 284 afişări

ALTEX România deschide cel de-al treilea magazin în Râmnicu Vâlcea pe 7 decembrie 2017. Acesta este cel mai mare magazin ALTEX din oraş, amenajat pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi, fiind situat în noul centru comercial Shopping City

ALTEX deschide încă un magazin şi ajunge la o reţea de 97 de locaţii

Odată cu deschiderea noului spaţiu, ALTEX ajunge la o reţea de 97 de magazine la nivel naţional şi creează alte 20 noi locuri de muncă în oraş.

„Deschiderea unui magazin nou în Râmnicu Vâlcea este un parcurs firesc al dezvoltării pieţei de electro-IT, al cererii clienţilor şi al dezvoltării business-ului nostru cu obiectivul de a răspunde nevoilor clienţilor, oferindu-le o experienţă cât mai bună de cumpărare” declară Daniel Mirea, Retail Director Altex România.

Toate promoţiile existente în magazin cu ocazia deschiderii sunt valabile în perioada 7-10 decembrie 2017, în limita stocului disponibil. Magazinul va funcţiona începând cu 7 decembrie 2017 de luni până duminică, între orele 10.00-22.00.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.