Ministerul de Interne scoate la concurs peste 500 de posturi. Care sunt funcţiile disponibile

Postat la 10 noiembrie 2018 102 afişări

Peste 500 de posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi al structurilor subordonate, ocupate în prezent prin împuternicire, au fost scoase la concurs, după ce Guvernul a aprobat în şedinţa de vineri memorandumul propus de MAI.

Ministerul de Interne scoate la concurs peste 500 de posturi. Care sunt funcţiile disponibile

Memorandumul priveşte deblocarea a 506 posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi al structurilor aflate în subordine, care la acest moment sunt ocupate prin împuternicire.

Cele mai multe dintre funcţiile de conducere scoase la concurs sunt la Inspectoratul General al Poliţiei Române – 281, 90 dintre posturi sunt la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi 31 la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

 

Restul sunt funcţii de conducere din celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul general pentru Imigrări, Direcţia Generală Anticorupţie, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Oficiul Responsabil cu Protecţia Datelor Personale, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia Generală pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, precizează ministerul Afacerilor Interne, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posturi,
concurs,
scoatere,
functii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.