Al şaselea simţ în afaceri: Cel mai nou business în care au investit fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, a ”explodat”

Postat la 12 decembrie 2018 11421 afişări

"Compania încheie, astfel, cel de-al cincilea an de creştere consecutivă, depăşind cu 12,95 milioane lei cifra de afaceri netă realizată în anul anterior. Rezultatele financiare se datorează vânzării de blocuri ceramice, pe de o parte, şi finalizării procesului de restructurare financiară, pe de alta", arată Cemacom, într-un comunicat.

Al şaselea simţ în afaceri: Cel mai nou business în care au investit fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, a ”explodat”

Creşterea vânzărilor Cemacon a avut la bază majorarea capacităţii de producţie prin redeschiderea liniei de la Zalău, consolidarea poziţiei pe piaţa din Transilvania şi politica de vânzare ţintită către distribuitori şi clienţii mici şi mijlocii, împreună cu abordarea clienţilor din zona rurală.

"Am încheiat anul 2015 cu profit net, principalul nostru obiectiv pentru anul trecut. Business-ul a continuat să aibă cea mai mare rată de creştere din sector, pentru al cincilea an consecutiv, cu vânzări nete cu 26% mai mari şi un profit operaţional în creştere cu 27%, depăşind consistent media sectorului", a declarat Liviu Stoleru, directorul general şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Cemacon.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
business,
dedeman,
explozie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.