Ministerul Agriculturii lansează o sesiune de proiecte pentru irigaţii, de 200 milioane euro cu finanţare nerambursabilă

Postat la 23 ianuarie 2019 69 afişări

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), prin Direcţia Generală Dezvoltare Rurală - Autoritatea de Management (AM) a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), deschide luni, 28 ianuarie, o nouă sesiune de primire proiecte prin PNDR cu o valoare de 200 de milioane de euro.

Ministerul Agriculturii lansează o sesiune de proiecte pentru irigaţii, de 200 milioane euro cu finanţare nerambursabilă

Această sesiune este pentru sub-măsura 4.3 - Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice – componenta infrastructura de irigaţii, potrivit unui comunicat de presă al MADR transmis miercuri.

 

„În cadrul sesiunii ce urmează a se deschide, aferentă sub-măsurii 4.3, suma disponibilă pentru selecţia proiectelor va fi de 200 milioane euro, depunerea urmând a se face la nivel naţional. Alocarea publică a sub-măsurii este de 441 de milioane de euro, până în prezent fiind lansate 2 sesiuni de depunere proiecte la nivel naţional cu o alocare de 368 de milioane de euro şi una la nivelul zonei ITI Delta Dunării cu o alocare de 7 milioane de euro”, au precizat reprezentanţii Ministerului Agriculturii.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.