MILIONARUL român care la 32 de ani îşi construieşte un CASTEL

Postat la 28 noiembrie 2023 253 afişări

MILIONARUL român care la 32 de ani îşi construieşte un CASTEL

Obligat de o afecţiune cardiacă să se retragă din fotbalul profesionist, George Ţucudean şi-a regăsit ritmul. Fosta glorie a CFR Cluj şi a naţionalei de fotbal, are mai multe afaceri care îi aduc profituri generoase iar acum este milionarul român care la 32 de ani îşi construieşte un castel.

Firmele sale au 1.400 de de angajaţi, care lucrează la o fabrică de mobilă, la podgoria familiei – care a devenit cunoscută la nivelul întregii ţări, sau la hotelul familiei.

Milionarul român care la 32 de ani îşi construieşte un castel. Ritm de viaţă autoimpus

Pentru a fi în formă maximă, George Ţucudean are un ritm de viaţă pe care şi l-a autoimpus.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă. Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castel,
construire,
milionar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.