Miliardarul Elon Musk acuză NY Times că a prezentat date eronate privind test drive-ul Tesla Model S

Postat la 12 februarie 2013 43 afişări

Miliardarul Elon Musk, fondatorul producătorului de automobile electrice Tesla Motors, susţine că rezultatele testului de autonomie realizat de New York Times cu sedanul Model S sunt false, deoarece reporterul nu a prezentat toate detaliile test drive-ului.

"Articolul NYTimes privind autonomia Tesla în condiţii de frig este fals. Jurnalul de bord al autovehiculului arată adevărul, respectiv că reporterul nu a încărcat de fapt bateriile la maximum şi că a făcut un ocol mare de la traseu", scrie Musk într-o postare pe Twitter, transmite Bloomberg.

New York Times a publicat pe 8 februarie un articol realizat de reporterul John M. Broder care arată că un automobil Tesla Model S testat de acesta nu s-a încadrat în specificaţiile tehnice privind autonomia în condiţii ideale, la temperaturi de până la -12 grade, care ar fi trebuit să parcurgă 300 de mile (483 kilometri) cu o singură încărcare a acumulatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elon Musk,
NY Times,
test drive
/actualitate/miliardarul-elon-musk-acuza-ny-times-ca-a-prezentat-date-eronate-privind-test-drive-ul-tesla-model-s-10556948
10556948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.