Miliardarul Bill Gates face anunţul pe care îl aşteaptă toată lumea cu nerăbdare: Când spune acesta că vom scăpa de COVID-19 si lumea va reveni la normal

Autor: Andra Stroe Postat la 04 aprilie 2021 2221 afişări

Miliardarul Bill Gates face anunţul pe care îl aşteaptă toată lumea cu nerăbdare: Când spune acesta că vom scăpa de COVID-19  si lumea va reveni la normal

Datorită vaccinurilor contra COVID-19, lumea ar trebui să revină la normal până la sfârşitul anului 2022, a declarat Bill Gates pentru publicaţia poloneză Gazeta Wyborcza.

„Până la sfârşitul anului 2022 ar trebui să ne întoarcem la normal”, a spus Gates, citat de Reuters.

Prin intermediul fundaţiei Bill şi Melinda Gates, miliardarul a donat până acum cel puţin 1,75 de miliarde de dolari pentru lupta împotriv pandemiei. Asta include şi suportul financiar acordat unor companii producătoare de vaccinuri şi potenţiale tratamente.

Prin intermediul iniţiativă COVAX, menită să asigure accesul egal rapid la vaccinurile contra COVID-19 tuturor ţărilor, se doreşte ca până la sfârşitul anului 2021 să ajungă şi în ţările cu venituri mici circa 2 miliarde de doze de vaccin, fapt care ar contribui la grăbirea eradicării pandemiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sfarsitul anului,
vaccinuri,
normalitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.