„Miliardarii hotărăsc cine moare. Banul comandă!” Declaraţii halucinante în direct la TV

Postat la 21 decembrie 2022 5619 afişări

„Miliardarii hotărăsc cine moare. Banul comandă!” Declaraţii halucinante în direct la TV

Gigi Becali a dezvăluit cum a reuşit să menţină clubul FCSB în topul echipelor de top din România timp de aproapte 20 de ani.

Potrivit spuselot patronului vicecampioanei României, banii mulţi pe care i-a investit în fotbal şi ajutorul divin  pe care l-a primit au făcut posibile performanţele „roş-albaştrilor” în ultimii 20 de ani, scrie sport.ro

„Totul doar banul, pandemia o face banul, medicamentul îl face banul. Ăia, miliardarii hotărăsc cine moare, cine trăieşte. Nu vezi că banul face toate? El ne comandă ce să facem. Faceţi aşa şi noi facem, faceţi legea aia şi noi facem. Banul, măi, tată, nu ai văzut? Club mare Dinamo...a ajuns de râsul râsului. Ai văzut ce înseamnă când e neascultare şi nu există stăpân?

Becali: „S-au asociat zece împotriva mea. I-am spulberat!”

Dacă nu a existat stăpân. Au venit deodată 10 inşi ca să se bată cu Becali. S-au asociat zece, zece oameni de afaceri împotriva lui Becali. I-am spulberat ca praful în faţa vântului, ca trestia în faţa vântului i-am pus pe fugă pe toţi zece. Praf i-am făcut, niciunul nu mai este.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliardari,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.