Mike Pompeo se va întâlni marţi cu Vladimir Putin la Moscova

Postat la 14 mai 2019 22 afişări

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, va ajunge marţi la Sochi unde va avea o întâlnire cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, după care se va întâlni cu preşedintele Vladimir Putin, a anunţat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. potrivit agenţiei TASS.

Mike Pompeo se va întâlni marţi cu Vladimir Putin la Moscova

”Da, el va ajunge direct la Sochi”, a declarat diplomatul, adăugând că ”Pompeo va ajunge mâine, în jurul orei stabilite pentru discuţii”.

Vizita lui Pompeo la Moscova fusese iniţial stabilită pentru data de 13 mai, dar secretarul de stat american a amânat vizita pentru a se întâlni la Bruxelles cu reprezentanţii UE unde au discutat despre situaţia acordului nuclear cu Iranul.

Pentru început Pompeo va face o vizită la ambasada SUA de la Moscova, apoi se va întâlni cu oamenii de afaceri americani care lucrează în Rusia, precum şi cu participanţii la programele americane de schimb educaţional. După aceste întâlniri, diplomatul ar putea merge să depună o coroană de flori la Mormântul Soldatului Necunoscut situat lângă Zidul Kremlinului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intalnire,
vladimir putin,
moscova,
american,
kremlin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.