Mihnea Blidariu, solistul de la Luna Amară, critici dure la adresa lui Florin Cîţu: ”Un parvenit deghizat în băiat de gaşcă. Vrea sa scoată dosarul Roşiei Montane de pe lista UNESCO”

Postat la 07 iulie 2021 489 afişări

Mihnea Blidariu, solistul de la Luna Amară, critici dure la adresa lui Florin Cîţu: ”Un parvenit deghizat în băiat de gaşcă. Vrea sa scoată dosarul Roşiei Montane de pe lista UNESCO”

Mihnea Blidariu, solistul trupei Luna Amară, îl acuză pe premierul Florin Cîţu că doreşte să scoată dosarul ”Roşia Montană” de pe lista UNESCO.

Mai mult, rockerul transmite că premierul Cîţu ar fi de acord cu un ”un proiect minier cu cianuri” în zonă.

”Rock-ul a fost mereu de partea celor slabi, a celor opresaţi şi hăituiţi de sistem, oricare ar fi fost el. Rock-ul este vocea celor fara voce, este una din muzicile pe care ne întâlnim cu natura. Rock-ul este protest, libertate, empatie, solidaritate. Florin Cîţu vrea sa scoată dosarul Roşiei Montane de pe lista UNESCO şi se declară pentru un proiect minier cu cianuri acolo”, scrie Mihnea Blidariu pe pagina sa de socializare.

Solistul trupei Luna Amară consideră că premierul României doar ”se dă rocker”, însă ar putea primi interdicţie ”dacă Led Zeppelin şi Foo Fighters ar şti ce vrea să facă „fanul” lor”.

În acelaşi timp, Mihnea Blidariu face un apel la toţi artiştii pentru transmiterea de mesaje de susţinere în dosarul ”Roşia Montană”, etichetându-l pe Florin Cîţu drept ”parvenit deghizat în băiat de gaşcă”.

”Florin Cîţu se dă rocker. Dar dacă Led Zeppelin şi Foo Fighters ar şti ce vrea să facă „fanul” lor cu Roşia Montană, ar primi interdicţie pe viaţă la concertele lor. Florin Cîţu, un vinil si-un tricou nu te fac rocker, aşa cum funcţia nu te face om. Jos labele de pe Roşia Montană!

Fac un apel către toţi prietenii, artişti sau nu, să se mobilizeze cu mesaje de susţinere pentru Roşia Montană şi împotriva acestui parvenit deghizat în băiat de gaşcă. Apoi, strada e a noastră!”, încheie Mihnea Blidariu.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amara,
baiat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.