Mihai Tudose, ironii la adresa lui Rareş Bogdan: Oja galbenă peste unghiile negre

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 ianuarie 2024 37 afişări

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose spune, luni dimineaţă, că liberalii nu s-au opus în Parlamentul European „propunerii aberante” privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor. „Oja galbenă peste unghiile negre”, este reacţia sa la declaraţiile liberalului Rareş Bogdan.

Mihai Tudose, ironii la adresa lui Rareş Bogdan: Oja galbenă peste unghiile negre

„Oja galbenă peste unghiile negre. Vineri, la un post TV, mi-am manifestat mâhnirea referitor la comportamentul <colegilor> de guvernare… În frunte cu neînfricatul lor lider… care a/au ales să dispară în ceaţă pe durata protestelor transportatorilor şi agricultorilor. În antiteză cu modul în care Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a manifestat anul trecut la greva cadrelor didactice. Ciolacu fiind atunci prezent, lângă premierul Ciucă, la toate negocierile/întâlnirile cu protestatarii. Asumând rolul de aliat/partener de guvernare….. A doua zi după declaraţia mea a venit <replica> pnl-istă prin Rareş Bogdan. Acesta a lămurit lucrurile: Ciucă nu a fost lângă Ciolacu, dar doi colegi europarlamentari pnl se luptau pe la Bruxelles pentru agricultori!Iar eu nu aveam de unde să ştiu pentru că eram <la bufet>! Nu-i aşa că ne-a lămurit?!?”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Social-democratul afirmă că liberalii nu au votat împotrivas unei propuneri privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor.

„Ei bine, dacă tot îl mănâncă (pielea), am să fac publică ultima ispravă galbenă în ceea ce priveşte <cum se luptă la Bruxelles colegii galbeni pentru agricultori>! Nu a precizat Rareş Bogdan pentru agricultorii din ce ţară se luptă ei, dar dacă e luptă… amănuntele nu mai contează! Votul recent privind reducerea drastică şi obligatorie a folosirii pesticidelor. Pentru propunerea care risca să arunce în aer agricultura şi securitatea alimentară din România şi ţările estice au votat eurodeputaţii PNL. Pentru respingerea propunerii aberante, formulate de o ecologistă germană, am votat 299 de europarlamentari, inclusiv reprezentanţii PSD. Rezultatul fiind căderea la vot a propunerii respective! După cum se poate vedea (voturile prezentate la sfârşit), eu <de la bufet> am votat în favoarea României şi a agricultorilor români! Ei nu!!! Şi rămâne şi întrebarea iniţială: unde aţi fost două săptămâni? Că’ nu v-a văzut nimeni”, încheie Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
bogdan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.