Mihai Necolaiciuc, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Postat la 27 aprilie 2011 11 afişări

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost dus, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in dosarele in care este acuzat de prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.

Mihai Necolaiciuc a fost extradat in 20 aprilie din SUA, fiind acuzat pentru un prejudiciu produs in perioada in care a condus Compania Nationala a Cailor Ferate Romane (CN CFR). Imediat dupa ce a fost adus in tara, Mihai Necolaiciuc a fost dus direct la Judecatoria Sectorului 1, pentru confirmarea mandatelor de arestare emise pe numele sau in cele patru dosare in care a fost trimis in judecata. In aceeasi zi, doua instante de la Judecatoria Sectorului 1 au confirmat legalitatea masurii preventive dispuse in cazul fostului director al CFR in trei din cele patru dosare. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti au amanat atunci pentru 27 aprilie judecarea celui de-al patrulea dosar. Instanta va lua miercuri dupa-amiaza in discutie legalitatea masurii arestarii preventive dispuse in acest dosar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
DNA,
Mihai Necolaiciuc,
prejudiciu,
ancheta
/actualitate/mihai-necolaiciuc-audiat-la-directia-nationala-anticoruptie-8195228
8195228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.