Mihai Necolaiciuc, arestat in toate cele trei dosare dezbatute miercuri

Postat la 21 aprilie 2011 10 afişări

Mihai Necolaiciuc va fi arestat in toate cele trei dosare dezbatute miercuri, doua instante ale Judecatoriei sectorului 1 confirmand legalitatea masurii preventive dispuse in cazul fostului director al CFR.

In toate cele trei dosare instantele au constatat indeplinita procedura de audiere a lui Necolaiciuc si au respins sustinerile facute de avocatii acestuia. Necolaiciuc a primit firesc deciziile celor doua instante, avocatul sau Gheorghita Mateut declarand, la iesirea din sala de judecata, ca fostul sef al CFR se astepta la aceste verdicte. Pronuntarea deciziilor s-a facut, conform Codului de procedura penala, in sedinta publica, insa magistratii nu au fost de acord ca in sala sa se filmeze sau sa se fotografieze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
arest,
Necolaiciuc,
CFR,
coruptie
/actualitate/mihai-necolaiciuc-arestat-in-toate-cele-trei-dosare-dezbatute-miercuri-8178103
8178103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.