Mihai Necolaiciuc, adus la DNA pentru studierea materialului de urmarire penala

Postat la 02 mai 2011 21 afişări

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost adus, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru studierea materialului de urmarire penala din dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu.

Mihai Necolaiciuc a ajuns in jurul orei 10.00 la sediul DNA, procurorii urmand sa ii prezinte probele din noul dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu. In 27 aprilie, procurorii anticoruptie i-au prezentat fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc invinuirile din acest dosar. Avocatul lui Necolaiciuc, Gheorghita Mateut, spunea, la iesirea din sediul DNA, ca fostului director al CFR i-au fost aduse la cunostinta invinuirile din acest dosar, precizand ca acuzatiile sunt aceleasi cu cele din cauzele in care a fost trimis in judecata, fiind vorba despre aceleasi categorii de infractiuni. Intrebat daca sunt invinuite si alte persoane in acest nou dosar, avocatul a raspuns ca nu, lasand sa se inteleaga ca Mihai Necolaiciuc va fi trimis singur in judecata in acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-necolaiciuc-adus-la-dna-pentru-studierea-materialului-de-urmarire-penala-8215065
8215065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.