Mihai Marcu, CEO şi acţionar majoritar al MedLife, vinde acţiuni de 3,4 milioane de lei la companie

Autor: Liviu Popescu Postat la 14 ianuarie 2021 157 afişări

Mihai Marcu, CEO şi acţionar majoritar al MedLife, vinde acţiuni de 3,4 milioane de lei la companie

Mihai Marcu, CEO şi acţionar majoritar al furnizorului de servicii medicale privat MedLife, a vândut pe 11 ianuarie 2021 un număr de 300.000 de acţiuni la companie într-o tranzacţie de 3,4 milioane de lei, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza unui raport publicat joi la bursă.

“Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că în data de 14 ianuarie 2021 am fost informaţi cu privire la tranzacţiile cu acţiunile emitentului efectuate de către persoanele cu responsabilităţi de conducere şi/sau de către persoanele care au o legătură strânsă cu acestea. Tranzacţiile au fost notifcate emitentului de către persoanele cu responsabilităţi de conducere şi/sau de către persoanele care au o legătură strânsă cu acestea, în conformitate cu prevederile legislaţiei pieţei de capital şi sunt anexate la prezentul document”, se arată la bursă.

MedLife are circa 1,4 miliarde de lei capitalizare iar de la începutul anului 2020 acţiunile s-au depreciat cu 1,8%.

 ​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
medlife,
actionar majoritar,
ceo,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.