Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul 3 la Wimbledon: Jocul meu se vede frumos pe iarbă

Postat la 04 iulie 2018 57 afişări

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, după cu o victorie facilă, în minimum de seturi, în faţa britanicei Katie Swan, 6-0, 6-3. În turul următor, bucureşteanca o va întâlni pe Karolina Pliskova, favorită 7.

Mihaela Buzărnescu, după calificarea în turul 3 la Wimbledon: Jocul meu se vede frumos pe iarbă

Într-un interviu pentru Eurosport, Mihaela a tras câteva concluzii după meci: "Într-adevăr, Katie e o jucătoare tânără, a avut tot publicul de partea ei, dar o ştiam de la turneele ITF. Şi m-am uitat împreună cu antrenorul meu (n.r. - Septimiu Frăţilă) la partidele ei. Eu am abordat o tactică foarte bună, pentru că ştiam că Swan e o jucătoare de temut.

Nu mă aşteptatm anul trecut, pe vremea asta, să ajung pe acest loc (n.r. - 28 WTA). Pe vremea asta, anul trecut, pierdeam în turul doi al calificărilor la Wimbledon. Dar antrenorul cu care am început să lucrez, Septimiu Frăţilă, mi-a zis că voi fi pătrunde în Top 100 până la finalul anului. Şi tata m-a ajutat foarte mult, el mi-a pus racheta în mână, a fost mereu foarte pozitiv", a spus Mihaela, la Eurosport. În 2017, pe vremea aceasta, Buzărnescu se afla pe locul 213 WTA.

Buzărnescu a avut o reacţie sinceră când a fost provocată de Eurosport să-şi caracterizeze jocul. "Nu am jucat în anii trecuţi mai deloc pe iarbă, anul acesta am mers la Nottinghnam, m-am adaptat foarte bine, dar jocul meu se vede foarte frumos pe iarbă, aşa am înţeles, nu simt un deranj foarte mare pentru că nu am evoluat prea mult pe această suprafaţă", a încheiat Mihaela, la Eurosport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
calificare,
wimbledon,
iarba,
joc,
intalnire,
eurosport,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.