Chinezii de la China Energy nu mai cumpără 51% din KMG International, proprietarul Rompetrol

Postat la 03 iulie 2018 157 afişări

Chinezii de la China Energy nu vor mai cumpăra 51% din acţiunile KMG Iternational, proprietarul Rompetrol, data limită până la care părţile ar fi trebuit să se îndeplinească condiţiile precedente a expirat la 30 iunie şi nu vor prelungi această dată, arată un comunicat transmis marţi de companie.

Chinezii de la China Energy nu mai cumpără 51% din KMG International, proprietarul Rompetrol

„Grupul KMG International (KMGI) aduce la cunoştinţa publicului că tranzacţia privind achiziţia unei participaţii de 51% din acţiunile KMG Internaţional N.V. de către China Energy Company Limited nu va fi finalizată”, arată raportul de pe site-ul Bursei de Vslori Bucureşti (BVB).

Rompetrol precizează că data limită până la care părţile ar fi trebuit să îndeplinească toate condiţiile precedente a expirat la 30 iunie 2018, iar părţile nu vor prelungi această dată.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.