Metrorex a intervenit pentru evacuarea fumului degajat de un arc electric pe M2

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 06 noiembrie 2017 46 afişări

Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă, luni dimineaţă, pentru evacuarea fumului degajat de un arc electric pe Magistrala 2 de la Piaţa Victoriei 1 spre Aurel Vlaicu, potrivit unui comunicat transmis de instituţie.

Metrorex a intervenit pentru evacuarea fumului degajat de un arc electric pe M2

„Informăm publicul călător că astăzi, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 9:35, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2 de la Piaţa Victoriei 1 spre Aurel Vlaicu, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum”, se arată în comunicatul emis.

„Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţă, singurul inconvenient fiind fumul simţit de aceştia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă”, transmite Metrorex.

Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru evacuarea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilaţie, se mai arată în comunicat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fum,
metrorex,
circulaţie,
metrou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.