Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOŢII iau tot din MAŞINĂ

Postat la 20 ianuarie 2022 1556 afişări

Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOŢII iau tot din MAŞINĂ

Metoda a apărut şi face ravagii deja în ţările occidentale. Hoţii pun o monedă în zona mânerului portierei şi aşteptată ca proprietarii să activeze sistemul centralizat de închidere. Astfel, uşa pe care se află moneda nu se mai închide, iar rău-făcătorii pot intra în maşină foarte uşor, după ce proprietarul s-a îndepărtat.

Alte metode „consacrate” de furt din autoturisme

Bruiajul telecomenzii sistemului de închidere centralizată. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute metode de furt din maşini şi implică folosirea unui dispozitiv de bruiaj comandat de cineva dintr-o maşină din apropiere.

Ce să faci ca să nu cazi în plasă: cel mai important e să verifici de fiecare dată dacă TOATE uşile s-au încuiat după ce ai apăsat pe butonul de pe telecomandă. Dacă nu s-a întâmplat asta, foloseşte cheia în yala uşii, aşa ca pe vremuri. Dacă nu ai cheie fizică sau nu ai o yală în care să o foloseşti (multe maşini noi nu au), intră înapoi în maşină, încuie uşile din interior şi pleacă de acolo – cine ştie, poate îi vezi pe cei care aşteaptă să te fure, vezi numărul de înmatriculare al maşinii în care stau şi chemi Poliţia.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
furt,
metoda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.