Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru weekend. Va fi mai cald decât normalul perioadei

Autor: Departamentul Social Postat la 25 ianuarie 2020 211 afişări

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru weekend. Va fi mai cald decât normalul perioadei

Meteorologii anunţă vreme caldă pentru mini-vacanţa de Ziua Unirii, termometrele indicând chiar şi 11 grade în Capitală, mai ridicate faţă de mediile climatologice ale perioadei, conform prognozei ANM.

Sâmbătă, valorile termice, în special cele din timpul zilei, vor fi cu mult mai ridicate faţă de mediile climatologice specifice perioadei.

„Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de -4...-1 grad”, precizează sursa citată.

Duminică, valorile termice vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări. În noaptea de duminică spre luni, va creşte probabilitatea de ploaie slabă.

„Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade”, explică meteorologii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza,
meteo,
anm

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.