METEO: Weekend cu vreme răcoroasă/ Zonele în care sunt prognozate ploi de scurtă durată

Autor: Departamentul Social Postat la 29 iunie 2019 58 afişări

Maximele termice se vor încadra între 21 de grade în nordul Moldovei şi 29 de grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, mai mult senin, cu înnorări în a doua parte a zilei în est, sud şi la munte, informează meteorologii.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

VREME FRUMOASĂ ŞI MAI RĂCOROASĂ

Astăzi vremea continuă să se răcorească mai ales în nord şi est. Maximele termice se vor încadra între 21 de grade în nordul Moldovei şi 29 de grade în Oltenia. Cerul va fi variabil, mai mult senin, cu înnorări în a doua parte a zilei în est, sud şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări uşoare la munte.

La noapte sunt prognozate ploi de scurtă durată în est, sud şi în zonele montane. În rest cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla moderat. Minimele termice se vor încadra între 6 şi 16 grade.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ŢARA

Duminică temperaturile cresc în toată ţara iar vremea devine călduroasă mai ales în sud-vest, acolo unde se vor atinge 31 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, dar, izolat, în est, sud-est şi în zona Carpaţilor Orientali sunt posibile ploi scurte. La noapte cerul va fi mai mult senin iar minima va fi de 7 grade Celsius în Transilvania.

BUCUREŞTI

În Bucureşti vremea va fi răcoroasă azi, cu o maximă de 27 de grade şi o minimă de 14. Cerul va avea înnorări spre seară şi la noapte dar şansele de preciptaţii sunt reduse. Duminică se încălzeşte din nou, iar temperatura va ajunge la 29 de grade. Săptămâna următoare va debuta cu vreme foarte caldă şi o maximă de 34 de grade Celsius. Minimele termice din următoarea perioadă se vor încadra între 14 şi 18 grade Celsius.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.