METEO. Prognoza vremii în toată ţara până la primul tur al alegerilor

Postat la 25 octombrie 2014 111 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza privind valorile termice şi precipitaţiile în toate regiunile ţării pînă la data de 2 noiembrie inclusiv.

METEO. Prognoza vremii în toată ţara până la primul tur al alegerilor

BANAT

După 25 octombrie, regimul termic se va apropia de normalul perioadei, cu maxime în medie de 13-14 grade şi minime de 3-5 grade. Probabilitatea de ploaie va creşte după 28 octombrie, când sunt posibile ploi slabe.

CRIŞANA

Temperatura va creşte, apropiindu-se de normalul termic al perioadei. Mediile valorilor maxime vor fi de 12-13 grade, iar a celor minime de 3-4 grade. Sunt posibile ploi slabe cantitativ, cu o probabilitate mai ridicată în 28 octombrie şi la începutul lunii noiembrie.

TRANSILVANIA

După 26 octombrie vremea se va încălzi treptat, încât valorile maxime medii vor fi de 11-12 grade, iar minimele de 1-2 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai redusă, exceptând ziua de 28 octombrie şi începutul lunii noiembrie când, local, sunt posibile ploi slabe.

MARAMUREŞ

Este estimată o creştere uşoară a temperaturii, cu maxime în jurul a 11 grade şi minime de 2-3 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată după data de 27 octombrie, în restul intervalului de referinţă urmând să fie redusă.

MOLDOVA

Vremea se va încălzi uşor, însă media maximelor nu va depăşi 10-11 grade, iar a minimelor 2-3 grade, caracterizând o vreme uşor mai rece decât normalul pentru sfârşitul lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie. Ploi slabe cantitativ sunt posibile în 28, 29 octombrie, precum şi la începutul lunii noiembrie.

DOBROGEA

Iniţial, media valorilor diurne va fi de 7-8 grade, iar a celor nocturne de 0-2 grade. Creşterea de temperatură estimată după data de 27 octombrie va însemna însă o medie de 12-13 grade a valorilor maxime şi minime în jur de 5 grade. Probabilitatea de ploaie va scădea, exceptând ziua de 28 octombrie, când va fi mai ridicată.

MUNTENIA

Iniţial, media temperaturilor va fi sub normalul perioadei, cu maxime de numai 9-11 grade şi minime în jur de 0 grade. Din 27 octombrie, valorile termice vor marca o creştere uşoară, spre maxime de 12-13 grade şi minime de aproximativ 3-4 grade. Probabilitatea de ploi va fi mai ridicată în 28 octombrie şi la începutul lunii noiembrie.

OLTENIA

Temperaturile maxime cresc până în jurul valorii de 13 grade, însă spre finalul intervalului acestea vor scădea cu aproximativ 3 grade. Minimele termice nu vor avea variaţii semnificative şi vor fi de 3-4 grade. Ploi slabe cantitativ sunt posibile la nivel local în 28 octombrie, în timp ce în restul intervalului probabilitatea va fi în general redusă.

LA MUNTE

Temperatura va marca o creştere uşoară începând cu 26 octombrie, spre valori maxime de 4-6 grade şi minime de -2 - -1 grad. Probabilitatea de precipitaţii creşte după 28 octombrie, când local vor fi ploi, iar în zona înaltă şi ninsori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-prognoza-vremii-in-toata-tara-pana-la-primul-tur-al-alegerilor-13461444
13461444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.