COD GALBEN de ninsori pentru Bucureşti şi sudul ţării

Postat la 25 octombrie 2014 93 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă atenţionare cu cod galben, valabilă pentru municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, vestul judeţelor Călaraşi şi Ialomiţa.

COD GALBEN de ninsori pentru Bucureşti şi sudul ţării

În aceste zone, în seara de sâmbătă, 25 octombrie, între ora 19.00 şi ora 1.00 se va semnala ninsoare moderată cantitativ, ce va depune strat de zăpadă de 5-7, izolat până la 10 cm.

Fenomene asociate: intensificări temporare ale vântului. Observaţii: în judeţul Teleorman, stratul de zăpadă depus în ultimele ore este în jur de 5 cm.

La ora 19.00, temperatura aerului la Bucureşti era de 0 grade.

De asemenea, până la ora 22 este în vigoare atenţionarea cu cod galben referitoare la intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 60 - 75 km/h pe arii extinse în Dobrogea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-ninsori-pentru-bucuresti-si-sudul-tarii-13461181
13461181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.