Mesajul Papei de Crăciun: Valorile religioase, libertatea, demnitatea umană, pacea trebuie să primeze

Postat la 26 decembrie 2012 27 afişări

Papa Benedict a lansat, în mesajul de Crăciun "Urbi et Orbi", un apel la căutarea lui Dumnezeu, la respectarea valorilor religioase, libertăţii şi demnităţii umane, evidenţiind importanţa solidarităţii în contextul crizei şi îndemnând popoarele din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia să aleagă pacea.

"Dacă pacea nu reuşeşte să se instaureze definitiv, acest lucru se întâmplă doar din cauza lipsei solidarităţii, a înţelegerii reciproce şi a colaborării dintre popoare. Poate că ne cuprinde teama din cauza faptului că ne închidem inimile în relaţia cu Dumnezeu. Dar iată evenimentul care alungă acest gând întunecat, iată speranţa care învinge teama - adevărul a răsărit! Dumnezeu s-a întrupat!", a reamintit Papa Benedict în mesajul de Crăciun "Urbi et Orbi" (adresat "Oraşului Roma şi lumii"), conform ziarului Corriere della Sera.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
mesaj,
papa,
credinta,
traditie
/actualitate/mesajul-papei-de-craciun-valorile-religioase-libertatea-demnitatea-umana-pacea-trebuie-sa-primeze-10411584
10411584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.