Mesajul Alinei Gorghiu, după ce Cherecheş a ajuns la Penitenciarul Rahova

Autor: Andreea Tobias Postat la 20 martie 2024 231 afişări

Mesajul Alinei Gorghiu, după ce Cherecheş a ajuns la Penitenciarul Rahova

"Gata, misiune îndeplinită”, declară ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, după ce Cătălin Cherecheş a ajuns la Penitenciarul Rahova: „le amintesc celor care încă mai cred că pot scăpa de justiţie că îi aducem înapoi în ţară, mai devreme sau mai târziu”.

Alina Gorghiu a postat un mesaj video pe Facebook, în care spune că justiţia se înfăptuieşte până la capăt.

„Fugarul Cătălin Cherecheş a fost adus în ţară, fostul primar din Baia Mare îşi va executa pedeapsa de 5 ani în penitenciarul din România. A fost o muncă de echipă, mulţumesc tuturor autorităţilor implicate, române şi germane, şi le amintesc celor care încă mai cred că pot scăpa de justiţie că îi aducem înapoi în ţară, mai devreme sau mai târziu”, spune ministrul.

Gorghiu a adăugat că anul acesta au fost aduşi deja în ţară 200 de fugari.

Cătălin Cherecheş, condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită, a fost adus în România marţi seară. Anul trecut, acesta a reuşit să fugă din ţară cu câteva ore înainte de a fi condamnat definitiv.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gorghiu,
cătălin cherecheş,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.