Mercedes-Benz România deschide un nou centru de logistică în apropierea Capitalei. Ce divizii va deservi noua unitate

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2021 75 afişări

Mercedes-Benz România deschide un nou centru de logistică în apropierea Capitalei. Ce divizii va deservi noua unitate

Mercedes-Benz România anunţă deschiderea unui nou centru logistic din Dragomireşti-Vale, care va înlocui fostul centru din Oradea. Noua unitate are o suprafaţă totală de peste 7000 de metri pătraţi (din care suprafaţa utilă e de 5.500 mp) şi va deservi punctele de service autorizate de pe teritoriul ţării, pe diviziile Mercedes-Benz (Passenger Cars, Vans, Trucks & Buses) şi smart. În prezent, centrul depozitează circa 23.000 de piese. 

Depozitul dispune de tehnologii şi sisteme avansate, iar comunicarea cu punctele de service din ţară este 100% digitală. Reţeaua formată din 46 de parteneri are acces la un sistem digital, conectat la procesele de depozitare, primind notificări instant cu privire la disponibilitatea şi timpul de livrare al comenzilor. În plus, centrul foloseşte un sistem digital de gestionare a inventarului, asigurând astfel un maxim de eficienţă din punct de vedere al operaţiunilor cotidiene.

„Depozitul nostru din Oradea se afla în improbabilitatea de a acomoda cerinţele dinamice ale pieţei de After-Sales din România. Terenul din apropierea Bucureştiului este locaţia perfectă, întrucât ne oferă posibilitatea de a optimiza procedurile de distribuţie şi totodată de a amplifica nivelul serviciilor destinate clienţilor şi partenerilor noştri.”, a declarat Ionuţ Icsaru, manager al noului centru logistic.

Depozitul oferă piese necesare proceselor obişnuite de reparaţii şi întreţinere, precum şi reparaţii mai complexe, precum tinichigerie şi caroserie, dar şi asamblări pentru propulsie - motor, transmisie, cutie de viteze. În funcţie de gradul de prioritate al comenzii, produsele şi serviciile ajung la partenerii autorizaţi      Mercedes-Benz într-un interval de timp între 18 şi 96 de ore. Sunt, de asemenea, implementate şi o serie de procese pentru colectarea şi reciclarea deşeurilor şi folosirea LED-urilor şi a energiei verzi pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Compania nu a furnizat informaţii legate de valoarea investiţiei în centrul logistic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes-benz,
romania,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.