Membrii consiliului municipal din Minneapolis intenţionează să desfiinţeze departamentul de poliţie

Postat la 08 iunie 2020 69 afişări

Membrii consiliului municipal din Minneapolis intenţionează să desfiinţeze departamentul de poliţie

Nouă membri din consiliul de administraţie al oraşului Minneapolis şi-au manifestat intenţia de a desfiinţa departamentul de poliţie. Autorităţile vor să reorganizeze departamentul de poliţie pentru a fi un model de siguranţă publică.

Nouă membri din consiliul de administraţie al oraşului Minneapolis intenţionează să desfiinţeze actualul departament de poliţie şi să-l reorganizeze. Criteriile care vor sta la baza noului departament sunt bazate pe protejarea cetăţeanului şi urmarea unui model care să garanteze siguranţa publică.

Cele nouă voturi reprezintă majoritatea din cadrul consiliului format din 13 membrii. Promisiunea făcută este o recunoaştere a faptului că actualul sistem nu funcţionează aşa cum trebuie, relatează CNN. 

 Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
departament,
politie,
consiliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.