Meleşcanu, despre George Maior: Evaluarea priveşte strict sarcinile care revin fiecărei ambasade

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 17 martie 2018 51 afişări

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, sâmbătă, ca a primit scrisoarea premierului Viorica Dăncilă privind începerea evaluării amdasadorilor, afirmând că toate misiunile diplomatice vor fi evaluate, la fel şi George Maior şi că evaluarea vizează sarcinile care revin fiecărei ambasade.

„Nu există nicio listă de ambasadori, nici primul, nici al doilea, este vorba de o cerere pentru evaluarea activităţii ambasadelor şi asta înseamnă implicit şi a şefilor de misiuni care răspund de activitatea diplomatică în exterior. E o chestiune care la noi se face anual, fiecare ambasada la sfârşitul anului transmite un raport de activitate în decursul lunii ianuarie şi pe această bază cererea doamnei prim-ministru a fost de a face o evaluare foarte clară a modului în care s-au desfăşurat activităţile în oficiile diplomatice, urmând ca după aceea să se ajungă la anumite concluzii”, declarat Teodor Meleşcanu, într-o intervenţie la Antena 3.

Întrebat dacă dezvăluirile privind implicarea SRI în formarea guvernelor şi în dosarele din justiţie ar justifica retragerea lui George Maior, Meleşcanu a afirmat că evaluarea nu poate viza decât activitatea diplomatica acestuia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TEODOR MELEŞCANU,
GEORGE MAIOR,
AMBASADE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.