Melania Vergu a fost trimisă în judecată. Fiul acesteia, scos de sub urmărire penală

Postat la 14 decembrie 2012 28 afişări

Melania Vergu, fost consilier al ministrului Educaţiei, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru înşelăciune, conflict de interese şi fals în documente pentru obţinerea unor fonduri europene, iar fiul acesteia, Ioan Teodor Vergu, a fost scos de sub urmărire penală.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a Melaniei Vergu, fost consilier personal al Ministrului Educaţiei, administrator şi asociat al SC Edu Tim Consultanţă Europeană SRL, pentru folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incorecte care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată, înşelăciune, în formă continuată şi conflict de interese, se arată într-un comunicat de presă de vineri al DNA.

Dosarul va fi judecat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Procurorii arată în rechizitoriu că, în 8 octombrie 2008, Melania Vergu, în calitate de administrator şi asociat al SC Edu Tim Consultanţă Europeană SRL, a formulat la Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (AMPOSDRU) o cerere de finanţare în vederea obţinerii de fonduri europene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Melania Vergu,
judecată,
urmărire penală
/actualitate/melania-vergu-a-fost-trimisa-in-judecata-fiul-acesteia-scos-de-sub-urmarire-penala-10392501
10392501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.